مجموعه فنی مهندسیمهندسی شیمیکارشناسی ارشد

کارشناسی ارشد مهندسی شیمی گرایش صنایع غذایی و دروس آن

کارشناسی ارشد مهندسی شیمی گرایش صنایع غذایی و دروس آن

مهندسی شیمی گرایش مهندسی صنایع غذایی، علوم مهندسی جدید را برای طراحی دستگاهها، خطوط فرآیند و واحدهای تولید مواد غذایی بکار میگیرد. این رشته جنبه های تئوری و عملی طراحی که شامل طراحی هر یک از واحدهای فرآیند، طراحی خطوط مختلف آماده سازی، فرآوری و بستهبندی مواد غذائی و همچنین طراحی کارخانجات تولیدی صنایع غذائی است را مورد توجه قرارمی دهد.

هدف از این دوره تربیت متخصصین، پژوهشگران و مدرسین است که بتوانند با توجه به خصوصیات فیزیکی، شیمیایی، میکروبیولوژی، تغذیه ای وبهداشتی مواد غذائی به طراحی یا تدریس در ارتباط با ایجاد واحدهای تولید پرداخته و یا در امر رفع مشکلات خطوط تولیدی صنایع غذائی کمکنمایند.

دروس تخصصی این گرایش مربوط به صنایع تولیدی انواع مواد غذایی می باشد. طراحی ماشین آلات صنایع غذایی، رئولوژی مواد غذایی، بیوتکنولوژیمواد غذایی، بهداشت و نگهداری و بسته بندی مواد غذایی از مباحث تخصصی این گرایش هستند. ریاضیات عددی پیشرفته، ترمودینامیک پیشرفته وانتقال حرارت پیشرفته دروس مشترک این گرایش میباشند. دانش آموختگان این گرایش کنترل خط تولید، مدیر خط تولید و مدیر طرح و توسعهواحد صنعتی، را بر عهده می گیرند.

برنامه درسی (سرفصل) کارشناسی ارشد مهندسی شیمی و تعداد واحدها:
 
(بر اساس آخرین تغییرات سرفصل دروس وزارت علوم) 

تعداد کل واحدها : ۳۲ واحد.
دروس اصلی : ۱۲ واحد.
دروس تخصصی اختیاری :۱۲واحد.
سمینار : ۲ واحد.
پایان نامه : ۶ واحد.

 

دروس الزامی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی همه گرایشها

نام درس تعداد واحد نام درس تعداد واحد
ترمودینامیک پیشرفته ۳ طرح راکتور پیشرفته ۳
ریاضیات مهندسی پیشرفته * ۳ محاسبات عددی پیشرفته * ۳
مکانیک سیالات پیشرفته ** ۳ انتقال حرارت پیشرفته ** ۳
انتقال جرم پیشرفته ** ۳    

 

* از بین دروس یک درس انتخاب شود
** از بین دروس یک درس انتخاب شود

 

دروس تخصصی اختیاری کارشناسی ارشد مهندسی شیمی گرایش صنایع غذایی

نام درس نام درس
پدیده های انتقال در صنایع غذایی طراحی عملیات فرایندهای صنایع غذایی
رئولوژی مواد غذایی فرایندهای پیشرفته مواد غذایی
بیوتکنولوژی غذایی میکروبیولوژی صنعتی و فرایندهای تخمیر
بسته بندی مواد غذایی افزودنیها، آلاینده ها و سموم در مواد غذایی
طراحی ماشین آلات صنایع غذایی تصفیه آب و فاضلاب صنایع غذایی
جداسازی پیشرفته در صنایع غذایی فناوری آنزیمها
مدلسازی و شبی سازی در صنایع غذایی اندازه گیری و ابزار دقیق در صنایع غذایی
روشهای پیشرفته نگهداری مواد غذایی آزمایشگاه تکمیلی فرایندهای غذایی
طراحی آزمایشها و تحلیل آماری نتایج  

 

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا